En vinterhistorie i sommervarmen

Er der mon nogle af Taastrup ByMidtes medlemmer, der vil hjælpe en lokal børnehave i denne kolde tid? Et ret malplaceret spørgsmål her i sommervarmen, men det var et spørgsmål, vi stillede Taastrup ByMidte Erhvervsforening i vinter, og de opfordrede os til at tage direkte kontakt til erhvervsforeningens medlemmer.

Vi kontaktede nogle udvalgte medlemmer i erhvervsforeningen og præsenterede Idrætsbørnehaven Budstikken for dem. Vi fortalte blandt andet, at vi har ligget i Budstikken siden 1971, og at vi var en del af det kommunale dagtilbud i Høje-Taastrup Kommune, indtil vi blev privatiseret den 1. april sidste år. I forbindelse med privatiseringen er der en række udgifter, vi selv skal afholde, og derfor søgte vi om støtte til anskaffelse af et telt med tilhørende gulv og varmeapparater til vores børnehave.

 

En vinterhistorie i sommervarmen

 

Vinteren var jo kold og våd, og som alle andre var og er vi påvirket af COVID-pandemien. Allerede i marts måned 2020 blev vi pålagt en række restriktioner, der omdannede vores såkaldte ”almindelige hverdag” til noget af en ekstraordinær udfordring. Den største ændring for os har været, at vi skulle opholde os udendørs mest muligt og inddele børnene i mindre grupper.

Der er sidenhen lempet lidt på restriktionerne, og vi har meget stor gavn af dette ekstra ”indendørs udendørs areal” i form af et stort telt, som vi fortsat vil bruge meget fremover, da det er blevet en stor del af vores hverdag at opholde os udendørs. Derfor priser vi os lykkelige for, at der i Taastrup ByMidte Erhvervsforening var nogen, der var interesserede i at støtte Idrætsbørnehaven Budstikken.

 

En vinterhistorie i sommervarmen

 

Vi sender derfor den største tak til LOUIS NIELSEN på Taastrup Hovedgade 79 her i Taastrup, som støttede os økonomisk, så vi kunne anskaffe det fine store telt, vi har stående i haven nu. Teltet benyttes flittigt og kommer til sin ret hver dag, hvor de forskellige grupper af børn bruger teltet som et ekstra legerum ellers spiseplads. Vi sidder også gerne inde i teltet, når vi har dialogisk læsning eller andre aktiviteter.

 

En vinterhistorie i sommervarmen

 

Der er fast gulv i teltet, og vi har også fået nogle varmelamper, så vi kan holde varmen i teltet på alle årstider. Så det er en dejlig anskaffelse, vi har haft i vores have et godt stykke tid nu. Og i al den tid har vi virkelig nydt vores ekstra ”indendørs udendørs areal” til fulde.

Stor tak til LOUIS NIELSEN!

 

En vinterhistorie i sommervarmen

 

 

Lagt online 1. juli 2021

Hits: 41